За Нас

 
Авто Делови БАБ се наоѓа во Бит Пазар бул “Крсте Мисирков бб” формирано во 2005 год како Авто Делови Мерцедес & SPRINTER.
 
Денес располагаме и за BMW делови со сетови ламели, секаков вид на сензори, ЕГР вентили,плочки, гуртни, филтри, предници, федер платни,сајли ,црева интеркулер , јастици , гумени лагери , летфи, турбини , каросериски делови, фарови, штопови, амортизери и се друго што ви е потребно за вашиот автомобил .
 
Нашата сигурност и нашиот квалитет се предуслови за нашиот успех.✔
 
 
За нарачки и повеќе информации контактирајте не на
 
?070-255-481
?071-444-949
?бул “Крсте Мисирков” бб – Скопје