ПРЕБАРАЈ ДЕЛ КОЈ ТИ ТРЕБА

Уље / Филтри

ВИДИ

Систем за управување

ВИДИ

Суспензија и амортизери

ВИДИ

ПРЕБАРАЈ ДЕЛ КОЈ ТИ ТРЕБА

За Нас

Авто Делови БАБ се наоѓа во Шуто Оризари формирано во 2005 год како Авто Делови Мерцедес & SPRINTER.
Располагаме сетови ламели, секаков вид на сензори, ЕГР вентили,плочки, гуртни, филтри, предници, федер платни,кардани ,сајли ,црева интеркулер , јастици , гумени лагери , летфи, турбини , каросериски делови, фарови, штопови, амортизери и се друго што ви е потребно за вашиот автомобил .
Нашата сигурност и нашиот квалитет се предуслови за нашиот успех.✔
За нарачки и повеќе информации контактирајте не на
?070-255-481
?071-444-949
?Шуто Оризари 33/9-а – Скопје